Reduceri de 30% la servere Counter-Strike: Global Offensive! Profită acum!

Termeni și Condiții

Politica de Confidențialitate

Evict Store nu salvează date despre clienți. Nu vă solicităm alte informații personale decât adresa de mail pentru autentificare în contul de client.
Nu oferim date despre serviciile deținute la noi decât clienților.

Termeni și Condiții

Prin continuarea folosiri acestui site ești de acord cu termenii și condițiile de utilizare prezenți mai jos. Orice încălcare atrage de la sine suspendarea serviciului cu sau fără o notificare în prealabil în funcție de gravitatea situației generate de încălcarea prezentului regulament.

Termenii pot fi modificați fără o notificare în prealabil, beneficiarul (clientul) având obligația de a accesa această pagină înainte de fiecare comandă pentru a fi la curent cu termenii și condițiile de utilizare al serviciilor noastre.

 • Beneficiarul are obligația să furnizeze date corecte.
  Optând pentru înregistrare, te obligi să ne furnizezi corect numele, adresa de mail și alte informații necesare. Folosirea unor date false poate duce la invalidarea comenzii sau la imposibilitatea de a te conecta în contul de client. Prin folosirea contului ești responsabil pentru toate acțiunile pe care le faci prin intermediul acestuia. Evict Store nu poate fi tras la răspundere pentru erorile survenite în urma neglijenței clientului privind securitatea și confidențialitatea contului și parolei sale.
 • Clientul se obligă să efectueze copii de siguranță ale datelor sale (back-up) în vederea preîntâmpinării unei situații neplăcute.
 • În cazul serverelor de jocuri nu se vor permite instalarea:
  - Modulelor/plugin-urilor ce modifică pozitiv ori negativ performanțele serviciului (mmtimer, booster, fpsbooster etc.)
  - Modulelor/plugin-urilor ce sunt cunoscute pentru probleme serioase de securitate (webmod, hlguard etc.)
  - Modulelor/plugin-urilor ce sunt menite să adauge jucători virtuali controlați de CPU (boți)
  - Orice metodă abuzivă de modificare a clientului jucătorului (Slow-Hacking) este strict interzisă. Aici includem (GameMenu, auto connect, bind-uri, destroy, pika etc.)
  - Redirect spre alte servere. Clienții care vor fi prinși că folosesc redirect/xredirect pentru a transfera jucători către alte servere vor avea serviciul suspendat fără nicio notificare.
  Nu e permisă modificarea numărului de sloturi mai mare decât numărul de sloturi achiziționat, inclusiv dacă modificarea este doar vizuală.
  - Clientul se obligă să-și optimizeze modulele/plugin-urile utilizate în vederea diminuării consumului de resurse inutil.
  - Clientul se obligă să nu permită utilizarea funcției sv_downloadurl al serviciului său de către alte persoane ori să o afișeze public.
 • Evict Store pune la dispoziție clienților toate resursele necesare administrării/configurării serviciului de găzduire jocuri (panou de control, acces FTP).
  Funcția sv_downloadurl (descărcare rapidă a resurselor) este oferită gratuit oricărui server de jocuri găzduit. Asistența tehnică pentru serverele de jocuri este gratuită și se acordă prin tickete, steam, skype, teamspeak sau pe mail. Nu oferim asistență la crearea/modificarea sau instalarea de plugin-uri/module decât dacă sunt cumpărate de la noi.
 • După expirarea unui serviciu, clientul nu mai are dreptul de a solicita back-up. Clientul are termen de 7 zile la dispoziție pentru a prelungi plata serviciului astfel beneficiând de restaurearea fișierelor sale.
 • Metodele de plată puse la dispoziția clienților sunt disponibile pe site-ul nostru la următoarea adresă. Nu suntem responsabili pentru plăți efectuate în alte părți decât cele menționate pe site-ul nostru.
 • Transferul de servicii între clienți este acceptat. Orice serviciu poate fi transferat în administrația altui client doar cu acordul deținătorului actual și al Evict Store.
 • Adițional beneficiarul serviciilor oferite de Evict Store se obligă:
  - Să respecte legislația în vigoare a României cu privire la activitățile online.
  - Să întreprindă toate măsurile necesare pentru a nu afișa în mediul online prin intermediul serviciilor noastre conținut ofensator, jignitor ori alt tip de conținut ce încalcă dreptul la intimitatea unei terțe persoane ori încurajează sau conduce la o activități ilegale ori activități care încalcă dreptul de autor sau drepturile conexe ale altor persoane sau companii.
 • Pe acest site nu se realizează activități comerciale de niciun fel, conținutul acestui site fiind unul de prezentare. Acest site este utilizat pentru teste.

Suspendarea serviciului în urma încălcării termenilor nu atrage după sine rambursarea parțială sau totală a sumelor achitate pentru serviciul în cauză. Evict Store nu e obligat să pună la dispoziția clientului datele stocate în cadrul serviciului suspendat indiferent de natura acestora.

Actualizat la 2 feb 2018

Mută-te cu serverul de la firma veche la noi și primești o lună în plus gratuită

Mergi Sus

Urmărește-ne pe Facebook, Steam sau Discord și alătură-te celor aproape 4,000 de membri ai comunității Evict.
2018 © Evict Store. Toate drepturile rezervate.